بر اساس خبرهای منتشر شده به تازگی شرکت مخابرات ایران از سرویس جدیدی رونمایی کرد که تانوما نام دارد. سرویس تانوما با ویژگیهای منحصر به فرد خود روز به روز در حال گسترش است و در آیندهای نزدیک برای استفاده در اینترنت اشیا و شهر هوشمند راهکار اصلی خواهد شد . این سرویس FTTB/H یا (Fiber To The Building/Home) به معنی فیبر نوری تا ساختمان، خانه است .
باید بدانید که این سرویس به تکنولوژی نوینی گفته میشود که به جای استفاده از کابل مسی از فیبر نوری برای انتقال اطلاعات تا ساختمان و یا محل کاربر استفاده میشود و میتوان سرویسهای گوناگونی از جمله تلفن ، اینترنت ، سرویسهای چند رسانهای و دیگر سرویسهای بر بستر دیتا را با سرعت و کیفیتی بسیار بالاتر از کابل مسی در اختیار مشترکین قرار داد .
استفاده از تانوما دارای مزیتهای زیادی است که در ادامه میتوانید با تعدادی از آنها آشنا شوید :
1-
پهنای باند اینترنتی
2-
قابلیت استفاده از سرویسهای دیتای متنوع مخابراتی و غیر مخابراتی
3-
حذف کلیه کابلهای مسی ارتباطی
4-
ارتباط صوتی و تصویری با کیفیت بالا
5-
طول عمر بیشتر نسبت به کابلهای مسی
6-
افزایش چشمگیر پایداری ارتباط
7-
کاهش نویز
سرویسهای مخابراتی
1-
دیتا (اینترنت خانگی ، اینترنت تجاری ، اینترانت ،
MPLS
2-
تلفن
3-
تلویزیون اینترنتی
سرویسهای غیر مخابراتی
1-
سیستمهای نظارت تصویری
2-
شبکههای کامپیوتری
3-
آیفون تصویری هوشمند
4-
مدیریت هوشمند ساختمان
(BMS)
5-
پارکینگ هوشمند
6-
سیستمهای صوت و پیجینگ
7-
آموزش از راه دور
برتری سرویس تانوما برای ساختمانهای بزرگ مسکونی و تجاری این است که با اجرای این سرویس توسط مخابرات ، همه ساختمانهای بزرگ اداری ، تجاری و حتی مسکونی میتوانند با استفاده از FTTO (OLAN) و با هزینهای پایین تر نسبت به شبکههای اترنت اقدام به نوسازی شبکههای داخلی و ساختمانهای خود زده و از سرویسهای مخابراتی و غیر مخابراتی متنوع استفاده نمایند .
لازم به توضیح است فواید و برتری زیاد فیبر نوری قدرت تصمیم گیری و انتخاب مشتریان را دگرگون مینماید ، چون فیبر نوری امتیازهای قابل توجهی نسبت به کابل مسی و زیرساختهای قدیمیدارد. همچنین سرویسهای قابل ارائه بر روی بستر فیبر نوری ، سرویسهایی هستند که همگی با اجرای زیرساخت فیبر نوری یکپارچه میشوند و از پایداری و کیفیت ارتباطی بالاتری نسبت به دیگر زیرساختها برخوردارند ، این سرویسها را میتوان به دو دسته سرویسهای مخابراتی و غیر مخابراتی تقسیم کرد .